Descubreix Xàtiva

EL TEU REFUGI CICLISTA

Benvingut a Xàtiva, on el ciclisme es converteix en una experiència enriquidora. Des dels pujols fins a les valls, cada ruta és una oportunitat per a descobrir l'essència d'esta regió única. Estàs preparat per a fer girar els teus pedals i escriure la teua pròpia història ciclista?​

NOVES RUTES CICLISTES

Powered by Wikiloc
Xativa Vall de Laguar Castells de Castells

La bajada de vall de Laguar está en mal estado, salvo interés específico por hacer el recorrido más duro, no vale la pena ir a Castell de Castells por aquí.

Powered by Wikiloc
Xativa Alcoy Xativa

La ruta incluye picos como Alto Beniganim, Subida a Beniatjar, Alto Beniarrés, Sierra Mariola, Portichol y Serra Grossa, con atención a cambios bruscos de carretera y una sugerencia de ruta desde Olleria a Montaverner.

TROBA EL TEU REFUGI IDEAL A XÀTIVA​

Explora la nostra selecció d’allotjaments de primera classe en el cor de Xàtiva. Des d’acollidors hostals fins a hotels de luxe, tenim el lloc perfecte perquè gaudis de la teua estada.

DESCOBREIX L'ENCANT DE XÀTIVA​

Submergeix-te en la riquesa històrica, turística i gastronòmica de Xàtiva. Un destí que combina segles d’història amb la calidesa de la seua gent i l’exquisidesa de la seua cuina. Explora monuments centenaris, assaboreix l’autèntica gastronomia mediterrània i deixa que Xàtiva desperte tots els teus sentits
seu
monja
arrosforn
IMG_20200929_110346