RUTES CICLISTES

EXPLORA XÀTIVA AMB BICICLETA: RUTES I AVENTURES

Descobreix Xàtiva des de la *sillin de la teua bicicleta amb el nostre recopilatori de rutes ciclistes. Cada ruta és una porta d’entrada a la història, la naturalesa i els tresors ocults d’esta regió mediterrània. Des de serpentejants camins rurals fins a desafiadors ascensos, estes rutes estan dissenyades per a tots els nivells de ciclistes. Fes clic en cada ruta per a obtindre detalls i descàrregues en *Wikiloc, i prepara’t per a pedalar a través de la riquesa de Xàtiva sobre dues rodes. L’aventura t’espera!

munbaik-cycling-clothing-QPrPGq8yAyo-unsplash
Powered by Wikiloc
Xativa Vall de Laguar Castells de Castells

La bajada de vall de Laguar está en mal estado, salvo interés específico por hacer el recorrido más duro, no vale la pena ir a Castell de Castells por aquí.

Ver en Wikiloc
Powered by Wikiloc
Xativa Alcoy Xativa

La ruta incluye picos como Alto Beniganim, Subida a Beniatjar, Alto Beniarrés, Sierra Mariola, Portichol y Serra Grossa, con atención a cambios bruscos de carretera y una sugerencia de ruta desde Olleria a Montaverner.

Ver en Wikiloc
Powered by Wikiloc
Xativa Agres por Beniarres

Puertos: Beniganim, Beniarres, Muro y Serra Grossa

Ver en Wikiloc
Powered by Wikiloc
Puente Hierro, Ermita de Sant Llorenç y Playa Cap Blanc desde Xàtiva

Ruta circular desde Xàtiva pasando por Alzira y Simat

Ver en Wikiloc
Powered by Wikiloc
Xàtiva – Bola de Cullera – Xàtiva

Xàtiva Manuel Alzira Algemesí Albalat de la Ribera Sueca Cullera Bola Favara Llauri Corbera Alzira Manuel Xàtiva

Ver en Wikiloc
Powered by Wikiloc
Vuelta del Níspero

La ruta en bicicleta desde Játiva pasa por Oliva y Pego, subiendo a Coll de Rates y descendiendo hacia Callosa d'en Sarrià. El retorno incluye ascensos por Guadalest, Benilloba y Cocentaina, con la desafiante subida a Serra Grosa antes de regresar a Játiva.

Ver en Wikiloc